2013. május 27., hétfő

Ünnep

Szégyenszemre kiderült, hogy évekig rosszul tudtam az egyik legjobb barátnőm születési dátumát, valahogy rosszul rögzült (igaz, hogy csak három nappal, de akkor is, felháborító). :( Ezenkívül volt még egy kis ijedelem, de összességében szép napot éltünk meg szombaton.

Gőzerővel készültünk erre az alkalomra, újabb kerekszámos szülinapost köszönthettünk ugyanis a napokban. Ahogy már tavaly is, összevontuk a szülinapi tortázást még három névnappal is. A gyerekeknek is szervezkedtünk egy kicsit: a közeli erdős-ligetes részen térkép alapján kellett eljutniuk pontról-pontra haladva a végső célig, ahol kis ajándékok várták őket. A kincskeresés végére jutott az ijedtség, amikor a társaság szétszakadt és a legfiatalabb kis tag elindult a számára ismeretlen terepen megkeresni az anyukáját, aki nem vele volt, hanem egy másik csoport részeként tartott visszafelé a bázisra. De minden jó, ha a vége jó, megtalálták egymást, így már csak - a korábbi ebédezés után - egy kis tortázás, majd pingpongozás volt hátra, amíg a felnőttek vacsora gyanánt belevágtak a grillezésbe (az eső lógó lába ellenére is).

A vége egy kb. éjfélig tartó beszélgetés lett, ennek során megtudtuk többek között, hogy van olyan, hogy "közcélú lány" :) (az a rossz, aki rosszra gondol), és szemünk se rebbent, mikor azt hallottuk, hogy a "tyúkudvaron olvastam", ahol a 'tyúkudvar', az egy blog és onnan tudhatóak meg a legújabb tyúktenyésztési trendek. :)

BOLDOG SZÜLINAPOT MÉG EGYSZER, S TELJESÜLJÖN MINDAZ, AMIKET KÍVÁNSZ MAGADNAK, E!!!
 
Ajándékaink 1. (a rajzokon az ünnepeltek :))


Ajándékaink 2.

A ligetben 1. (úgy is mint az apácarácsos erdőcskében)

A ligetben 2.
 

A ligetszélen

Vegetáriánusok ne nézzenek ide


Szikrázó tűz

   



Ennyi...



Nyami 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése