2013. június 21., péntek

Mentem, majd jövök :)

Módosítanék a szöveget illetően: kb. 10 nap múlva, valamikor éjszaka, napnyugatról. A fáradtságtól esetleg négykézláb. Egyébként minden stimmel. :)
Ha esetleg még nem tudnék róla, akkor ez vár rám egy hétig (gondolom, a rászerelt nagyszerű találmány nélkül :)):
Nem értem egyébként, feltalálták majdnem az összes gőzzel menő gépet, fonó Jennyt, a Beatlest meg a többit (lista pl. itt: http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/9787698/Greatest-50-British-inventions-full-list.html), a világ urai, és akkor erre hogy nem jöttek/jönnek rá, hogy nem jó, fujj, rossz? Skóciában láttam anno olyat, hogy nyilvános helyen is simán bedugják a lefolyót, hogy keveredjen a hideg-meleg víz...beteges...(próbáltam  utánanézni gyorsba', hogy miért van ez így náluk, az idő rövidsége miatt hirtelen csak ezt találtam:
http://nemartdecor.blog.hu/2011/07/09/hulye_angolok_3). 
Örülök, hogy a jó öreg szárazföldi Európának volt annyi esze, hogy ezen javítson (egyszer majd még összegyűjtöm azt is, hogy hogyan bírnak működni szerte erre-arra a csapok, mit kell velük csinálni, hogy beinduljanak, mert egy atommáglyát könnyebb összerakni, mint kitalálni sokszor, hogy na, integessek-nyomjak-elfordítsak-e valamit, hogy vizet fakasszak dolgomvégeztével az autópályák melletti mosdókban...).
Nade, nem ez a lényeg, hanem hogy hellósziaszevasz vidéki Anglia!
http://cornwallphotographic.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése