2015. január 7., szerda

Mit nekem a rengeteg elérhető minta?

Ahelyett, hogy ezek közül választanék egyet és szépen meghorgolnám, inkább csak úgy durr bele, elkezdtem valamit, meglátjuk mi lesz belőle címszóval. A lényeg azon volt, hogy maradék fonalak felhasználásával készüljön el ez a valami. A célt sikerült elérnem, ennyi maradt a maradékból, ez már elviselhető mennyiség a lelkemnek:


Lassan búcsút intek ennek a fonalnak, bár még van egy megkezdetlen kis "mályvacukor" gombolyag, de majd arra is kitalálok valamit. Ebből készült a zongorakesztyűm, a "fakéreg" barnából T nyakmelegítője, a "tulipán hercegnő" meggypirosas-bordósból egy Édes november kendő.
Együtt a kompánia
A sapkánál eredetileg csak a barna-piros kombinációját terveztem, de menet közben ijesztően fogyott a fonal és féltem, hogy nem lesznek elegen, ezért került bele a rózsaszín csíkocska, ennek következményeként pedig a virág is.

3 megjegyzés:

  1. Your handy craft is fantastic! Wow, never ever could do this. That's why I admire you!
    Have happy happy New Year
    Elisabeth

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Elisabeth, thank you so much! These are very simple, basic patterns, easy to crochet. :-) But your blog is wonderful, your pictures are so nice and cosy. And I can practice my German as well. ;-)
      All the best for you in 2015!
      Csilla

      Törlés
  2. Csilla,
    it's me again! Thank you for your lovely visit! Happy you love my blog and wonderful to have you around!
    All my best
    Elisabeth

    VálaszTörlés