2013. november 26., kedd

Négy évszak a lovardában - ősz

Végre össze tudtuk hozni, hogy E barátnőmmel kimenjek a lovardába. Terveim szerint - remélem ő is és I is benne van, végül is érintőlegesen beszéltünk róla - fogunk még ilyet csinálni, hátha én is egyre ügyesebb és ügyesebb leszek a masinámmal és jó képek születnek majd.
Szombaton tehát kaptuk magunkat, és kilibbentünk a pacik, pónik, cicák és az egyszem kuty-kuty világába, aki egy puli-pumi keverék és szeret ásni, valamint felugrálni az emberre. :) A cicmákok méltóságteljesek és távolságtartók, Bogárka kicsit sunnyogós, kicsit fiatalosan ugrálós, még sokat tanulós, Rozi és a többiek kis kíváncsiak és nem ijedősek és mindannyian nagyon aranyosak. E büszkén és szépen mutatott a nyeregben, irigylem őt, hogy már ilyen messzire jutott a lovaglásban, dehát nagyon szereti, nincs ezen mit csodálkozni (szárkezelésre/szártartásra figyelj - de I majd még sokszor figyelmeztet rá :))
Köszönet azért, hogy a felázott talajra  rámehettünk, már nagyon határeset volt a csúszkálós-sáros pálya miatt, hogy kinn tudjuk-e majd tölteni az egy órát, de azért sikerült! :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése